zondag 11 april 2010

Fotoreportage DaDa RTV Rijnmondloop 2010


DaDa lopers verzamelen nog meer knuffels voor Stichting DaDa

Afgelopen zondag, 11 april 2010, was het weer zover. Voor de vierde keer werd er tijdens de RTV Rijnmondloop een DaDa-loop georganiseerd. 100 lopers zijn om 11.15 uur van start gegaan voor hun 10 kilometer. Prachtig weer, een mooi parcours, en een geweldige winnaar. Na 40 minuten en 38 seconden kwam als eerste de oudste loper Dick Bravenboer binnen. Vorig jaar hadden wij de jongste winnaar, Joshua Hallatu, hij kwam nu later binnen.

De dag begon zoals altijd weer gezellig met een kopje koffie, een krentenbol, een prachtige DaDa-taart gemaakt door Janneke van Staveren en een goed gesprek bij Artego Keukendesign waar wij net als andere jaren weer te gast waren. Een geweldige locatie om je voor de start op te laden en na afloop weer bij te tanken met een hapje en een drankje. Toen alle DaDa-lopers weer binnen waren kon André van Duivenbode, die dit jaar samen met zijn medebestuurslid Willem van Meurs heeft meegelopen, als trotse voorzitter van Stichting DaDa de deelnemers melden dat er bijna 1.300 DaDa-knuffels gesponsord waren en dat de totale opbrengst van deze dag op een mooie € 11.750,00 is uitgekomen, wederom een recordbedrag.
Kortom, wij kunnen weer terugkijken op een geslaagd Data-evenement, dat mede mogelijk gemaakt is door Jan Nap, Ton van der Poel, Katja Hehenkamp en vele andere vrijwilligers.

Maar de dag werd nog mooier want in de Run for Value tijdens de marathon zijn een aantal teams zeer actief geweest en zij hebben voor Stichting DaDa ook nog eens € 25.000,00 bij elkaar gelopen. Zie www.runforvalue.nl

Reportage:
A. Koetsier Photography
Daan Hofman

Links:
Stichting DaDa
Fortis Marathon Rotterdam
Run for value
Artego Keukendesign

Geen opmerkingen: