donderdag 24 juni 2010

Goudse Nocturne 2010


De eerste Goudse Nocturne
(za 26 juni 2010 van 11.00 - 22.00 uur)

Op zaterdag 26 juni houdt een aantal Goudse galeries de eerste Goudse Nocturne: een avondroute in het teken van schepen en water langs galeries, ateliers en musea in de binnenstad van Gouda. Onder de deelnemers o.a. Galerie De Hollandsche Maagd, Museum Gouda, Hans den Hollander Art & Design, Galerie Honingen en Nana. De Drie Spieringen maakt eveneens deel uit van de route en is op zaterdag 26 juni open van 11u-22u.
Mijn expositie, als onderdeel van de groepstentoonstelling "Het Goudse Water - in haven en gracht", is dan ook te bezichtigen.

Dit evenement valt samen met Gouda Waterstad, dus je kunt flaneren door de feestelijke binnenstad langs de diverse adressen, luisteren naar muzikale optredens, de afgemeerde schepen bewonderen en nog veel meer. Alle deelnemers bevinden zich in het historische centrum van Gouda waardoor de route goed beloopbaar is. Een plattegrond met de route en alle adressen kan vanaf 26 juni afgehaald worden bij de informatiepunten van Gouda Waterstad, de musea en andere deelnemers aan de Goudse Nocturne.

Links:
Goudse Nocturne 2010
Goudse Nocturne 2010 - deelnemerslijst
HuisGalerie De Drie Spieringen‏

Geen opmerkingen: